Onze kaart
DRANKJES
Aperitieven (met alcohol)
- Glas champagne – 14,00€
- Huisaperitief – 10,00€
- Kir – 7,50€
- Witte of rode martini – 7,50€
- Bombay Sapphire Gin en Tonic – 14,00€
- Picon witte wijn – 8,00€
- Glazen wijn (wit – rosé – rood) – 6,00€
- Oranje Pisang – 7,00€
- Campari sinaasappel – 8,00€
- Campari natuur – 6,00€
- Ricard – 6,00€
- Pineau des Charentes – 5,50€
- Rode port – 5,50€
- Witte port – 5,50€
- Pina Colada – 11,00€
Aperitieven (non-alcoholisch)
- Huiscocktail – 8,00€
- Pisang – 6,00€
Softs
- Coca-Cola – 3,00€
- Coca-Cola Zero – 3,00€
- Fanta sinaasappel – 3,00€
- 1/2 Spa Reine Intense – 5,20€
- Fuze-tea perziken – 3,00€
- Fuze-tea sprankelend – 3,00€
- Appelsap – 3,00€
Bierflessen
- Jupiler 33cl – 4,00€
- Jupiler 0% 33cl – 3,20€
- Val Dieu blond – 4,80€
- Aubel Tripel – 5,20€
- Aubel Pure IPA – 4,80€
- The Pom – 4,00€
- Curtius Classic – 5,20€
- Curtius Triple – 5,20€
- Curtius Smash – 4,80€
LUNCHFORMULE
(Dit menu is beschikbaar van 11.00 tot 14.30 uur.)
2 Diensten
- Voorgerecht + Hoofdgerecht: 31,00€
3 Diensten
Ons menu verandert elke dag, zodat u een unieke culinaire ervaring beleeft, waarbij we uitsluitend verse, seizoensgebonden producten gebruiken.
GRATIS KINDERMENU
Ingangen
Gerechten met keuzes
- Kipfilet, groenten en friet
- Boulettes saus liégeoise, salade & frietjes
Dessert
MENU
“Want de mooiste allianties worden rond een tafel geboren”
Koude voorgerechten
- zalm gravlax- 17,00€
- Rundscarpaccio – 17,00€
- tomaten met garnalen grijs – 21,00€
Warme voorgerechten
- Scampis knoflookboter – €18,00
- Scampis knoflookcrème – €18,00
- Duo van kroketten (kaas & garnalen) – €16,00
- Croustillant met geit – €16,00
Borden
- Filet van gevogelte, groenten van seizoen, saus naar keuze – 27,00€
- Lamsrack 450g, groenten van seizoen, saus tijm honing- 34,00€
- Cheeseburger – 20,00€
- Magret van eend 300g, groenten van seizoen, saus naar keuze – 28,00€
- Boulettes worst liégeoise – €19,00
- entrecote van rundvlees 300g – 30,00€
- Spies van rund 250g – 24,00€
- Ham met bearnaisesaus – €26,00
- Trio van kroketten – 20,00€ .
Vis
- filet van zalm, groente van seizoen, saus hollandaise citroen – €26,00
- rug van cabillaud, groenten van seizoen, saus hollandaise citronnée – €28,00
- Ondenval forel meunière – €22,00
- Ardense forel uit Ondenval (champignons, spek, room)- €24,00
Pasta
- Penne Ardennenstijl – 17,00€
- Penne bolognese – €17,00
- Penne scampis kerriecrème – €19,00
Vegetarische gerechten
- Penne met groenten seizoensgebonden & pesto – €17,00
- Salade vers & croquetten van kaas – €20,00
- Velouté van seizoen – €14,00
- Salade fris & crispy van geit – €20,00
- Trio van ravioli vegetarisch – €22,00
Begeleidingen
- Frites – inclusief
- Pennes – inclusief
- Appels grenaille – bijgevoegd
- Gratin dauphinois – 4,00€
Sauzen
- Béarnaise – €4,00
- Room champignons – 4,00€
- Peper crème – €4,00
- Sap van vlees hyme & honing – €4,00
- Trio van wilgen froids – 4,00€ – 4,00€.
Nagerechten
- Mousse met chocolade – €9,00
- Crème brûlée – €9,00 (in het Frans)
- Dame blanche – €9,00
- Braziliaans – €9,00
- Ijskoffie – €9,00 (in het Frans)
- Wafel van Brussel Mikado – €9,00
Warme dranken
- Koffie – 3,00€
- Cafeïnevrij – 3,00€
- Thee – 3,00€
- Italiaanse koffie – 10,00€
- Ierse koffie – 11,00€
Spijsverteringsorganen
- Amaretto – 7,00€
- Grappa – 7,00€
- Cognac – 7,00€
- Limoncello – 7,00€
- Donkere rum – 7,00€
- Jack Daniel’s – 7,00€
- Peer – 9,00€
- Framboos – 9,00€
- Eau de Villée – 9,00€
- Johnny Walker – 7,00€
In geval van allergieën of intoleranties, aarzel niet
aan u adresseren aan een lid van onze staf.